gondolatok mindenről

"Új a csizmám a szögről van leakasztva!"

2010/07/27. - írta: Garas Attila

Az esős napokkal újra látható az idei év új divateleme: a gumicsizma! Igen igen gumicsizma, s nem az olasz SAVALLO (magyarul csak saválló) változatra, a gazdaságokban igen hasznos lábbelikre gondolok, hanem a mindenféle színekben pompázó változataira. Ebben nem trágyáznak, nem is szántanak, ebben kérem társadalmi tevékenységeket folytatnak a városok aszfaltozott útjain. Ebben kérem munkába járnak, sétálgatnak, plázáznak, kávéházakban ülnek, szórakozóhelyre mennek...Feltehetően az esős Angliából eredeztethető a termék, amely azon kívül hogy a lucsi-pocsiban vízálló (vagy az sem) más előnnyel nem hiszem hogy rendelkezik, maximum színes...s ezzel emeli a megjelenést, de inkább csak borzolja... Szellőzni nem hiszem hogy szellőzik, (bár ha a vékonylábú lányok lába mellett besűvíthet a szél, tehát érdemes hat számmal nagyobbat venni) a kényelmességről meg mindefajta bélés gondolskodhat mégis valahogy nekem ez már túl űrkorszakbeli, férfi szemmel nézve meg kifejezettem előnytelen a lábaknak. Gondolom a divathoz értő ne adj isten benne dolgozó olvasóim nem így vélekednek, hiszen már mindenfajta csizma kapható: van itt díszítésses, berakásos, csatos, csat nélküli, magassarkú, lapossarkú, béléses,bélés nélküli, lakkozott, matt, virágos, fűzős, kockás, csíkos, zebrás, zsebes, hosszú szárú, bokáig érő változat, valamint olyan nagy divatmárkák mint a Gucci és a Chanel vagy az Emporio Armani is gyártat már gumicsizmákat vélhetően a kínai plasztikgyárak legnagyobb örömére...Vagyis a széles választék nem engem igazol. Logikus következtetés tehát: A DIVAT sem ismer már határokat! :) Gyártsunk hát akkor rá műanyag sarkantyúkat! :)

Kodály Zoltán pedig megpödöri bajuszát:

"(Rámás) Gumicsizmát visel a babám,
Szeret is az engem igazán,
(Rámás) Gumicsizma hadd szakadjon el,
Csak a babám sose hagyjon el, galambom..."

Kíváncsi vagyok meddig tart ez a trend, mert ahogy elnézem a divat jelenkori fejlődését nem jósolok neki sok időt... Ha meg majd kimegy a divatból akkor a megmaradt szériákat féláron megveszik a vasvillás parasztok. Csak nehogy a tehenek is furcsán nézzenek!!! :)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr286669389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki (van) Dobos 2010.07.27. 15:17:01

Nekem van egy pottyos, mert ugye a pottyos az igazi..:) De ez nem csak Angliaban nagy divat, hanem Hollandiaban is! Es teny, hogy otromba, formatlan es nem elonyos, de tenyleg nagy szukseg van ra, mikor bekoszont az esos evszak, ami itt oktobertol aprilisig tart....:) Es nem hiszem, hogy valaha is kimegy a divatbol, evek ota hordjak, es meg fogjak is, valoszinu az idok vegezeteig...Legalabbis hollandusoknal!:) Ha otthon kimegy a divatbol, ajanlom a holland piacokat felkeresni vele!Szep, napsuteses delutant!:)

gaasterix 2010.07.27. 15:23:20

Ha van használd egészséggel! :) Női szemmel az egész világ más ugye...

Niki 2010.07.27. 16:39:50

Azt azert hozzatennem, hogy kizarolag A-bol B-be valo biciklizes kozben hasznalom. Amint fedel ala kerulok, azonnal atveszem, kizart, hogy huzamosabb ideig viseljem...:)Es en is utalom, de mikor ugy esik az eso (raadasul heteken keresztul), hogy minden ruhanemu szivacskent mukodik, muszaj...Es a hozza illo kanarisarga esokabat es esonadrag elmaradhatatlan!:)

DoOo 2011.10.28. 22:12:19

Hol lehetne olyat venni ami a fenti képen van ? Nagyon tetszik. ^.^

gaasterix 2011.10.31. 11:25:19

Nem tudom, nézz szét a neten a HUNTER márkák között.
süti beállítások módosítása