gondolatok mindenről

Másodperceink

2013/06/26. - írta: Garas Attila

clock_almost_midnight1Játszunk most egy kicsit. Vedd elő a naptárad, képzeleted, és a memóriád! Megvan? A feladat az lesz,  hogy minden napból fel kell idézned 1 (azaz egyetlen) másodpercet. Nem többet, egyet...Kezdjük január 1-én!  Menni fog? Kétlem. Könnyítsünk rajta. Minden naphoz találj egy jelzőt s írd oda? Ez talán könnyebb, de félek sok olyan nap lesz amihez nem tudsz írni semmit....

Pedig eltelt majdnem félév ebből az évből, közel 180 nap, ami ugyanennyi másodperc is lenne, vagyis ha egymás után vágnánk, 3 perces kisfilm!  Matt Skuta: A Second Every Day- The First Six Months címmel meg is csinálta, nézzétek csak!

 

Félelmetes és elgondolkodtató egyben. A te filmedbe ki, vagy mi jelenne meg legtöbbször? Mely helyszínek szerepelnének benne? Milyen pillanatok villanának fel? Elég ha csak egy listát  írsz róla, akkor is tudom: Bármi kerül arra a lapra, az a Tiéd, el nem veszi senki, s felolvasva újra rádöbbensz az élet szép! :)

Ha pedig valami hasonlón töröd a fejed, akkor a mai naptól minden nap írd bele a naptáradba azt az egyetlen szót ami jellemezhetné a napod....fél év múlva érdekes dolgot fogsz tapasztani ha visszaolvasod! Élménydús napokat! :)

S ha nem volt elég itt még találsz hasonló gondolatokat:

45 mp Mérföldkövek

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr326669873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása