gondolatok mindenről

Tények

2012/09/29. - írta: Garas Attila

2012. szeptember 29. Nyereségvágyból ölte meg a gödöllői nőt... Felrobbant egy kocsma Mándokon..., Hatástalanítottak egy bombát Szolnokon... Símaszkosok zálogházat raboltak Siófokon... Tizenhat éves diáktársát verte meg boxerrel Debrecenben egy lány... Három macskákat lőtt agyon egy férfi Sárbogárdon... Majdnem megfulladt egy magyar focista Gyönkön... Öt halálos baleset az utakon... Fegyveres álrendőrök mobiltelefonokat szállító kamiont raboltak Vecsésen... Fejbe lőtt áldozat koponyáját nézhették a kutatók éjszakáján....

...és ezek csak az első mondatok a mai tv2 TÉNYEK műsorából.. Mindenhol fröcsög a vér, fél óra erőszak, botrány, bűnügy, katasztrófa. Minden negatívum. Tényleg ezek a legfontosabb hírek mára? Tényleg ezek érdeklik az embereket szombaton? Ha a magyar lakosság letargiába szorítása a cél, azt hiszem jó úton járnak. A szomorúságot csak tetézi, más csatornákon sincs ez máshogy. Harminc perc alatt igen mélyre lehet zuhanni ha valaki végignézi... El is értem a nap mélypontját (köszönöm tisztelt hírszerkesztők) mára, s ezen ma már a műsort követő, lengén odadobott, mély dekoltázsú időjárás jelentő sem segít! Az hiszem legközelebb csak arra leszek kíváncsi milyen lesz az idő! Csak pozitívan! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr766669853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása