gondolatok mindenről

Emerson megmondta

2011/10/18. - írta: Garas Attila

Nevettél már ma? Mondták már neked, hogy értékes vagy? Minek örültél legjobban? Hogy fogadod a kritikákat? Van fogalmad arról, mi jó az emberekben? Vannak őszinte barátaid? Szerinted mitől lenne jobb a világ? Súlyos kérdések...tudom. A válaszok sem egyszerűek, s valószínű még nem is tudsz mindegyikre válaszolni. Lehet még nem laksz kertben, nincs párod, gyereked, de mindezek csak idő kérdése. Ahogy a válaszok is szép lassan megjönnek majd. Mert valahogy ilyen az élet:

“Sokszor és sokat nevetni; elnyerni az intelligens emberek megbecsülését, a gyermekek ragaszkodását; kivívni az őszinte kritikusok elismerését és elviselni a hamis barátok árulásait; örülni a szépnek, megtalálni másokban a jót; jobbítani egy kicsit a világon-......egy egészséges gyerekkel, egy parányi kerttel vagy azzal, hogy biztos lábon állva élsz; tudni, hogy legalább egyvalaki könnyebben lélegzik, mert te voltál. Ez a boldogulás, ez a siker.” (Ralph Waldo Emerson)

Ilyennek kell lennie. Emerson ugyanis megmondta...:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr556669673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása