gondolatok mindenről

Autómentes

2010/09/22. - írta: Garas Attila

Van szénsavmentes ásványvíz, létezik cukormentes rágó és kóla, van légmentesen záródó üveg, s van már UV mentes barnulás is. Láttam már klórmentes fertőtlenítőt, amik percek alatt képes baktériummentessé varázsolni fürdőszobánk. Jó lenne ha az új levelezőrendszerek SPAM-mentesek lennének, s örülünk ha sokáig vírusmentes a számítógépünk. A kávéházak kínálatában megjelentek már a koffeinmentes kávék, diétánknak pedig koleszterin és szénhidrátmentesnek kell lennie. Szeretnénk egyre több termék ÁFA-mentességét elérni, s pénzük legjobb helyen egy kamatadómentes befektetésben van. A kereskedelmi csatornákon jó lenne már reklámmentes filmeket is látni, s mindenki szeretne stresszmentes életet!

Mennyi-mennyi minden ami mentesen jó számunkra, s valóban egyre több dolgot kell elkerülnünk., egészségünk, biztonságunk érdekében. A mai nap is mentes, legalábbis az autóktól. Ahogy ma kinézek az ablakon, hát ezt épp nem tapasztalom...Talán majd jövőre! Pedig egy autóval biztosan kevesebb van ma az utakon...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr296669477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása