gondolatok mindenről

Új tengeren, új hajóban, új széllel!

2010/09/15. - írta: Garas Attila

A worldpress oldalán locsolgatott blogom megnőtt, és így kinőtte azt a helyet ahol termett. Szerencsére. A mai nap tehát kitüntett jelentőséggel bír, a METSZETEK - gondolatok mindenről - blog(ocska) életében, úgy is mondhatnám ez egy második születésnap. Született ugyanis egy új megjelenés (design, ha külföldiül mondanám) , egy új hely (webhely - www.metszetek.com) , s egy új azonosító (mármint logo: [/]) , de ez csak a körítés, s mind csak a vizuális kommunikáció pozitív része. A verbális tartalom a jövőben sem változik, marad olyan, amilyen eddig, szórakoztató, elgondolkodtató, véleményformáló!
Remélem Mindenki örömét leli a megváltozott külsőben...Nekem tetszik! És neked?
Jelentem, ezennel kihajóztam az internet nyílt óceánjára, s a kedvező széllel, elindultam egy irányba! Cél nincs, csak maga a hajózás élménye...Ha teheted tarts velem, Örömmel veszem!
Jó olvasgatást, akarom mondani vitorlát fel! :D

A METSZETEK legyen VELED!

Címkék: blog hajó
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr226669467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása