gondolatok mindenről

Forróság...

2010/07/22. - írta: Garas Attila

Az aszfalt éget, csurog a verejték mindenhol mindenkiről, kiszáradt növények, tombol a kánikula...ásványvizes palack mindenhol...Meleg van, még mindig...forróság! :) Tegnap hallottam hogy ismét hőségriadó van (valami kettes fokozatú)!!! A magas páratartalom miatt főleg a városokban melegebbnek érezzük a kinti hőmérsékletet, gyakorlatilag a 32 celsius fokot 35-36 foknak. Így vagyok ezzel magam is, így olyan mintha a Szaharában lennénk, ott se lenne jobb...Szóval ajánlom mindenki kössön a hátára egy ventilátort, vagy szerezzen be egy ilyen "környezettudatos" sapkát:

Visszasírjuk mi még a téli 20 centis havat...
De miért van az ha nyár van, melegünk van és hideget szeretnék, ha tél van fázunk akkor meg meleget kívánunk...Sose az jó ami van! S ez nem csak az időjárással van így...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://metszetek.blog.hu/api/trackback/id/tr806669379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása